fbpx

Om os

Simpel Leasing A/S er stiftet i sensommeren 2019 af Lasse Maarbjerg Thomsen og Lars Peter Sørensen.

Salg

daniel-simpleleasing
Partner

Daniel Steen

Daniel Steen er oprindeligt uddannet ambulancebehandler. Lige fra barns ben har interessen for biler fyldt enormt meget. I 2010 skiftede han karriere og startede som salgskonsulent i Nellemann Leasing. Det har han ikke fortrudt et sekund siden. Daniel har den dag i dag en stor loyal kundeportefølje som han servicerer på fornemmeste vis. Få ved så meget om biler, udstyr og leasingformer som Daniel. I sensommeren 2020 kom Daniel med på Simple Leasing holdet som partner.

gorm-simpleleasing
KONSULENT

Gorm Fangel Pedersen

Gorm Fangel Pedersen er uddannet i BG Bank, og har været ansat i den finansielle sektor fra 1997 i forskellige dele af bankverdenen. Sluttede i HSH Nordbank i 2008, da den lukkede sine aktiviteter i Danmark. Har derefter været i bilbranchen i mere end 13 år. Fra opstart 2008 ved Mercedes Finans, over Ford Credit til et af Danmarks største leasingselskaber på operationel leasing ALD Automotive. Ansat i Plus Leasing A/S fra 2014 til 2021. En del af Simple Leasing holdet fra maj 2021.

Rasmus-simpleleasing
KONSULENT

Rasmus Eberhard-Johansen

Rasmus er oprindeligt uddannet pilot, og har indtil april 2020 arbejdet som kaptajn i Norwegian. En livslang interesse og kærlighed til biler, gjorde det relativt nemt at vælge ny karriereretning. Som tidligere leasing kunde, med både gode og dårlige oplevelser i kufferten, ligger det Rasmus meget på sinde, at give den bedst mulige rådgivning til kunderne. Både omkring bilerne, teknikken, og ikke mindst om de forskellige typer leasing vi tilbyder. Rasmus har været en fast del af salgsteamet siden april 2020.

ambassadør

Claus Lafon Winther

Claus er erfaren iværksætter med ekspertise inden for forretningsudvikling, virksomhedsstruktur, fundraising, marketing og app-udvikling. 

Han bringer en bred vifte af færdigheder og erfaringer med sig og har påtaget sig rollen som ambassadør for Simple Leasing.

dennis-simple-leasing
KONSULENT

Dennis K. M. Olsen

Dennis Olsen startede i bilbranchen i 2010 hos Volkswagen & Renault i Helsingør, først som et fritidsjob og efterfølgende i en fuldtidsstilling. Efterfølgende trak møbelbranchen i ham, og det er en branche, han fortsat er en del af, men interessen for biler blev ikke lagt på hylden. Dennis har været i leasingbranchen siden 2021, da han har en fortid hos Repeatly Leasing, som nu er blevet opkøbt af Formula Leasing. Derudover har han en kærlighed for ældre veteranbiler, gerne med V8-motor. Dennis har siden januar 2024 været partner hos Simple Leasing A/S.

Leasing Assistent

Christian Thyssen

Administration

lars-simpleleasing
ADM. DIREKTØR & PARTNER

Lars Peter Sørensen

Lars Peter Sørensen har ligeledes været over 20 år i bilbranchen. Han startede i 1996 hos Porsche Center Sjælland, derefter arbejdede han som salgschef for Porsche fra 1998 til 2006. I årene herefter importerede han luksusbiler fra Tyskland. Han var med til at etablere Plus Leasing A/S i 2009, og han blev medejer i 2010, hvor han fungerede som daglig leder af Plus Leasing A/S. I sommeren 2018 solgte han sine aktier i Plus Leasing A/S.

lasse-simpleleasing
PARTNER

Lasse Thomsen

Lasse Maarbjerg Thomsen har været i bilbranchen i mere end 20 år. Han startede i 1997 med at importere biler fra Tyskland. Sideløbende med det tog han en Cand.merc uddannelse på CBS og blev færdiguddannet i 2007. Han arbejdede efterfølgende for Mercedes-Benz Finans Danmark A/S i to et halvt år. I 2010 var han med til at stifte Nellemann Leasing A/S og var desuden medejer af selskabet. I de første 4 år var han COO af Nellemann Leasing A/S. Derefter blev han ansvarlig for forretningsområderne kredit, remarketing, kundeservice samt teknisk afdeling. I sommeren 2018 solgte han sine aktier i Nellemann Leasing A/S.

carina-simpleleasing
Leasing Supporter

Carina Brodin

Carina Brodin har en alsidig baggrund, men startede sit arbejdsliv i bilbranchen, med studiejob i sin fars bilforretning på Østerbro. Efter endt studietid, blev det til 3 år hos Georg Jensen, herefter et smut forbi SAS som stewardesse, og derefter til Novo Nordisk, førend hun og hendes mand kastede sig ud i restaurationsbranchen, med mange gode og spændende år til følge. I 2022 var det tid til at prøve noget nyt, og det skulle det være i en branche, hvor hendes mangeårige fokus på den gode kundeoplevelse, kunne komme til god nytte. Da Simple Leasing samtidig manglede en leasingsupporter, og Carina aldrig helt har sluppet glæden ved lækre biler, så gik det op i en højere enhed, da hun blev en del af holdet.

william-simpleleasing
Marketing

William Bülow Donner

William Bülow Donner har passion for marketing og det seneste år har det taget fart på hans sociale medier hvor han har mere end 38 tusind følgere, derudover er han vokset op i en bilfamilie hvilket har givet ham en stor interesse for biler — rigtige biler, dem med god lyd og mange hestekræfter. William står for marketing af diverse sociale medier og andre design/digitale løsninger.


Se vores biler

Hvis drømmebilen ikke er der finder vi den til dig.