fbpx

Om os

Simpel Leasing A/S er stiftet i sensommeren 2019 af Lasse Maarbjerg Thomsen og Lars Peter Sørensen.

Partner

Daniel Steen

Daniel Steen er oprindeligt uddannet ambulancebehandler. Lige fra barns ben har interessen for biler fyldt enormt meget. I 2010 skiftede han karriere og startede som salgskonsulent i Nellemann Leasing. Det har han ikke fortrudt et sekund siden. Daniel har den dag i dag en stor loyal kundeportefølje som han servicerer på fornemmeste vis. Få ved så meget om biler, udstyr og leasingformer som Daniel. I sensommeren 2020 kom Daniel med på Simple Leasing holdet som partner.

KONSULENT

Gorm Fangel Pedersen

Gorm Fangel Pedersen er uddannet i BG Bank, og har været ansat i den finansielle sektor fra 1997 i forskellige dele af bankverdenen. Sluttede i HSH Nordbank i 2008, da den lukkede sine aktiviteter i Danmark. Har derefter været i bilbranchen i mere end 13 år. Fra opstart 2008 ved Mercedes Finans, over Ford Credit til et af Danmarks største leasingselskaber på operationel leasing ALD Automotive. Ansat i Plus Leasing A/S fra 2014 til 2021. En del af Simple Leasing holdet fra maj 2021.

KONSULENT

Rasmus Eberhard-Johansen

Rasmus er oprindeligt uddannet pilot, og har indtil april 2020 arbejdet som kaptajn i Norwegian. En livslang interesse og kærlighed til biler, gjorde det relativt nemt at vælge ny karriereretning. Som tidligere leasing kunde, med både gode og dårlige oplevelser i kufferten, ligger det Rasmus meget på sinde, at give den bedst mulige rådgivning til kunderne. Både omkring bilerne, teknikken, og ikke mindst om de forskellige typer leasing vi tilbyder. Rasmus har været en fast del af salgsteamet siden april 2020.

Konsulent

Johan Klingert

ADM. DIREKTØR & PARTNER

Lars Peter Sørensen

Lars Peter Sørensen har ligeledes været over 20 år i bilbranchen. Han startede i 1996 hos Porsche Center Sjælland, derefter arbejdede han som salgschef for Porsche fra 1998 til 2006. I årene herefter importerede han luksusbiler fra Tyskland. Han var med til at etablere Plus Leasing A/S i 2009, og han blev medejer i 2010, hvor han fungerede som daglig leder af Plus Leasing A/S. I sommeren 2018 solgte han sine aktier i Plus Leasing A/S.

PARTNER

Lasse Thomsen

Lasse Maarbjerg Thomsen har været i bilbranchen i mere end 20 år. Han startede i 1997 med at importere biler fra Tyskland. Sideløbende med det tog han en Cand.merc uddannelse på CBS og blev færdiguddannet i 2007. Han arbejdede efterfølgende for Mercedes-Benz Finans Danmark A/S i to et halvt år. I 2010 var han med til at stifte Nellemann Leasing A/S og var desuden medejer af selskabet. I de første 4 år var han COO af Nellemann Leasing A/S. Derefter blev han ansvarlig for forretningsområderne kredit, remarketing, kundeservice samt teknisk afdeling. I sommeren 2018 solgte han sine aktier i Nellemann Leasing A/S.


Se vores biler

Hvis drømmebilen ikke er der finder vi den til dig.