fbpx

Leasing guide

Så simpelt er det.

Sådan kommer du igang

Når du leaser en bil hos Simpel Leasing så prøver vi at gøre det så nemt og forståeligt for dig som kunde. Se nedenstående guide til dit kommende leasingforløb.

1. Rådgivende dialog

Det hele indledes med en rådgivende dialog. Det kan klares via mail, telefon eller over en kop kaffe. Du er altid meget velkommen forbi vores kontor. Vores ypperligste ønske er at få rådgivet dig korrekt fra start. Vi er så heldige ikke at være underlagt en bilimportør, hvilket betyder du får en uvildig rådgivning af os.

2. Leasingkontrakten

Leasingkontrakten gennemgår vi altid sammen med dig. Vi er ikke tilfredse før du er tryg og ved, hvad du skriver under på. Vi vil til hver en tid sikre en fuldstændig gennemsigtighed i vores leasingprodukter.

3. Leasingperioden

Vores leasingkontrakter strækker sig typisk over 12 mdr. Men der kan ligeledes indgås kortere eller længere kontrakter dog maks. 36 måneder. Er det en helårsbil, anbefaler vi at tage udgangspunkt i 12 måneders kontrakter.

4. Restværdi

Du hæfter som leasingtager altid selv for restværdien i en flexleasing kontrakt. Din restværdi skal derfor være fastsat korrekt, så bilens restværdi stemmer overens med markedet.

5. Udløb af leasingaftalen

Inden leasingaftalen ophører skal du tage stilling til om du vil forlænge leasingperioden, anvise en køber til nedskrevet restværdi eller anvise en ny leasingtager til bilen. Vi hjælper dig naturligvis uanset hvilken løsning du vælger.


Se vores biler

Hvis drømmebilen ikke er der finder vi den til dig.